UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Hauskanpitoa meressä

Mustia ja kullankeltaisia hiekkarantoja, turistirantoja, suojaisia uimarantoja…
Mikään ei voita rantahiekassa auringon alla loikoilua valtameren rentouttavaa kohinaa kuunnellen. Tai ehkä kuitenkin...?

Loma ei rajoitu yksinomaan maankamaralle, joten jos seikkailu suolaisissa vesissä houkuttelee, tulet huomaamaan, että täällä merestä voi nauttia lukemattomin eri tavoin: voit tutustua mereneläviin, retkeillä laivalla, ajella vesiskootterilla tai antaa tuulen kuljettaa. Sama, mitä teet – Kanarialla olet turvassa, sillä alansa ammattilaiset toimivat oppainasi missä tahansa.

Hauskanpito voi alkaa!

Kaikki
veteen!

Mitä on päivä rannalla ilman pulahdusta aaltoihin? Kanariansaarten meri suorastaan kutsuu virkistäytymään auringonoton jälkeen, sillä veden lämpötila on kaikkina vuodenaikoina noin 20 ºC.

Huomaat, kuinka koko maailma pysähtyy, kun uit turkoosissa merivedessä. Näillä rannoilla ja luonnonaltaissa voit kokea sen.

Merenalainen
maailma

Laita sukelluslasit ja snorkkeli päähän ja räpylät jalkaan. Nyt on aika katsoa, mitä Atlantin aaltojen leikkisät asukkaat puuhastelevat veden alla. Snorklaus on rentouttava ja hauska tapa viettää päivä rannalla. Sinun ei edes tarvitse tuoda välineitä mukanasi, sillä rannikolla on lukuisia paikkoja, joista voit vuokrata hyvälaatuisia sukellustarvikkeita.

Aurinkoa, tuulta
ja aaltoja

Kukapa ei olisi joskus haaveillut kirkkaista vesistä, tuulesta ja surffilaudasta?

Jos surffaajien elämäntyyli houkuttelee, olet tullut oikeaan paikkaan! Täällä voit leudon ilmaston ansiosta osallistua vaikkapa surffaus-, mahalautailu- tai suppailukurssille ja vuokrata välineitä mihin vuodenaikaan tahansa. Pasaatituulten ansiosta saaret ovat ihanteellinen paikka myös leijasurffaukseen ja purjelautailuun.

Lähde
seikkailuun!

Kanariansaaret ovat tuliperäisiä, ja niiden oikukkaat, magman muotoilemat maisemat ovat vielä upeammat mereltä katsottuina. Kajakkiretkellä pääset tutustumaan luoliin ja lahdelmiin, jotka maalta katsottuna vaikuttavat luoksepääsemättömiltä. Samalla löydät aivan uudenlaisen tavan nauttia merestä ja auringosta.

Jos taas haluat tuntea tuulen kasvoillasi ja kokea sanoinkuvaamattoman vapaudentunteen, voit vuokrata vesiskootterin ja viilettää täyttä vauhtia aaltojen halki.

Delfiinejä
ja valaita

Kanariansaarilla on jopa 26 eri valaslajia. Delfiinien, kaskelottien ja uurteisvalaiden näkeminen luonnossa riippuu monesta tekijästä, mutta Kanariansaarilla havaintojen todennäköisyys kasvaa, sillä täällä on useita pysyviä yhdyskuntia. Jos haluat tehdä veneretken tällaisille alueille, valitse ”Barco Azul” (sininen laiva) -merkinnällä varustettu alus, sillä ne ovat sitoutuneet kunnioittamaan näiden eläinten hyvinvointia. Muista, että retkillä ei saa ruokkia valaita eikä niiden sekaan saa mennä uimaan.

Merenrantaterassit

Kun olet syönyt illallista aaltojen kohinassa, hauskanpito jatkuu: rantaseikkailujen täyttämiä päiviä seuraavat taianomaiset illat ja kiihkeä yöelämä. Kanariansaarilta löytyy aina jokin paikka, jossa voit nautiskella drinkin rannalla tai tanssia ulkona, sillä saarten ilmasto on leuto, joten täällä voi pitää hauskaa vuoden jokaisena päivänä. Ilta alkaa… miten se päättyykään?