Hauskanpitoa meressä

Tutustu Kanariansaarten rannikkoon

Kanariansaarten rannat ovat epäilemättä yksi alueen suurimmista nähtävyyksistä. Rauhallisten ja kirkkaiden vesien ansiosta ne ovat turvallisia ja niiltä löytyvät kaikenlaiset palvelut ja mukavuudet. Rantatarjonta on niin monipuolinen, että jokainen löytää juuri itselleen omiin lomasuunnitelmiin sopivaa ohjelmaa: rentoutumista, aurinkoa, viihdettä, lepoa tai taattua adrenaliinin purkautumista vesiurheilua harrastaessa.

Contenido

Kanariansaarten lämmin ilmasto tarkoittaa, että veden lämpötila on noin 20 astetta ympäri vuoden, ja keskilämpötila vaihtelee helmikuun 18 asteen ja elokuun 23 asteen välillä. Tästä syystä pulahtaminen rantojen turkoosin siniseen veteen tai luonnonaltaisiin on aina suuri nautinto. Se myös virkistää ja sen avulla voi kerätä voimia vuoden jokaisena päivänä tai irrottautua arjesta katsellessa Kanariansaarten upeita auringonlaskuja.

Contenido

Lempeät ja tasaiset pasaatituulet synnyttävät täydellisiä aaltoja surffausta varten Kanariansaarten rannikolla. Eivätkä ne ole vain surffausta varten. Kanariansaaret ovat myös ihanteellinen paikka purjelautailuun, leijalautailuun, melomiseen tai bodyboardingiin, minkä ansiosta saarilla järjestetään useita näiden lajien arvostettuja kansainvälisiä mestaruuskilpailuja.

Contenido

Kanariansaarten maantieteellisen sijainnin ja tuliperäisyyden vuoksi saariston merenpohja on erittäin rikas sekä eläimistöltään että kasvillisuudeltaan. Snorklaus saarilla tarkoittaa loistokasta värimerta ja tuhansia vuosia vanhojen tuliperäisten kivien omituisia muotoja. Lajista kiinnostuneet voivat aloittaa snorklauksen saarilla, koska niiltä löytyy paljon ​​kouluja, joista voi vuokrata tarvittavat laitteet ja saada neuvoja ja suosituksia sukellusta varten lajin parhailta ammattilaisilta.   

Contenido

Kanariansaarten vesillä elää jopa 30 eri valaslajia luonnossa. Merenpohjan puhtaus ja läpinäkyvyys, rikas kasvisto ja eläimistö sekä sijainti vuorovesien ja virtausten yhtymäkohdassa tekevät Kanariansaarista erittäin arvostetun kohteen delfiinien ja valaiden tarkkailuun luonnossa. Eläimiä esiintyy alueella pysyvissä yhdyskunnissa.

Contenido

Seikkailun ystäville on tarjolla paljon viihdettä ja hauskaa Kanariansaarten rannikolla. Kajakkiretkistä saavuttamattomilta tuntuviin luoliin ja luodoille, joilla voi vierailla. Tämä tarjoaa ainutlaatuisen tavan tutustua saarten upeisiin maisemiin ja vulkaaniseen alkuperään täysin eri näkökulmasta. Unohtumaton kokemus.