El Mocanal

Perinteinen ja viehättävä maalaiskylä

Maalauksellinen laidunmaiden ja peltojen ympäröimä El Mocanalin kylä sijaitsee El Hierron saaren pohjoisosassa. Perinteinen maalaiskylä sijaitsee hyvin lähellä Pozo de las Calcosas – altaita, joissa voi nauttia virkistävistä uintiretkistä ihastuttavien luonnonvesialtaiden kristallinkirkkaissa vesissä. Alue on kuuluisa myös Corpus Cristi (Pyhän ruumiin päivä) – juhlapäivää varten erilaisista luonnon materiaaleista valmistetuista koristeellisista matoista, joita ihailemaan saapuu joka vuosi suuria kävijämääriä. Ihastuttava ja etäinen kylä ympäröivine maisemineen valloittaa rauhaa etsivien matkailijoiden sydämen.

Historian havinaa joka nurkkauksessa

El Mocanalista on muodostunut läpikulkupaikka kaikille vierailijoille, jotka saapuvat Valle de El Golfon laaksoon Los Roquillos – tunnelin kautta. Alueella säilynyt maaseutuluonne tekee siitä erityisen viehättävän ja sieltä löytyy lukemattomia nurkkauksia, joissa perinteinen arkkitehtuuri, kapeat ja pienet kadut ja tyypilliset aukiot ovat säilyneet ennallaan aikojen saatossa. Suosittelemme käyntiä 1400-luvulla rakennetussa Pyhän Pietarin kirkossa (Iglesia de San Pedro). Kaunis El Hierron saaren kylä on säilyttänyt perinteensä ja sille niin tyypilliset ikiaikaiset luonteenpiirteet.

Historical heritage
Omaisuus
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Valverde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Älä heitä esineitä tai mitään jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
7
9
262
10045