El Pinar kyla

Viehättävä maaseutukaupunki El Hierrolla

El Pinar on kaunis kaupunki ja portti saaren eteläosaan. Pääkaupungista matkustettaessa vihannespuutarhojen sekä viikuna- ja mantelipuiden täplittämä maaseutumaisema ihastuttaa vierailijoita. El Pinar sijaitsee suurten mäntymetsien laitamilla, ja niiden alarinteillä on monia rikkonaisia tuliperäisiä rotkoja. El Hierron maaseudun perinteinen maatalouteen, maanviljelykseen ja käsitöihin keskittyvä elämäntapa on elää edelleen tässä kaupungissa.

El Hierron maaseutuhotelleissa unohtaa kiireen

Tanajaran näköalapaikalta on huikea näkymä El Hierron eteläosassa sijaitsevaan El Pinariin sekä Mar de las Calmasin merensuojelualueen rauhalliselle merelle. Jatka täältä tutustumismatkaa kuljeskelemalla Taibiquen tai Las Casasin katuja sekä nauttimalla alueen kiireettömästä elämäntavasta. Monet talot on entisöity huolellisesti maaseuturetkeilymajoiksi ja -hotelleiksi, joissa sinulla on aikaa itsellesi.

Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
El Pinar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
7
9
262
10045