Isora

Pikkukylä El Hierron tuliperäisillä rinteillä

Isorassa on jotakin, joka herättää vierailijoiden mielenkiinnon. El Hierron itäosassa sijaitseva kaunis pikkukylä on muodostunut Azofan lähteen ympärille. Ehkäpä kyse on tuliperäisestä kivestä tehdyistä taloista tai hyvin hoidettujen vihannes puutarhojen kivimuureista tai ehkäpä kyse on kaikesta tästä – joka tapauksessa tämä pienenpieni kylä on malliesimerkki El Hierron vanhimpien kylien viehätysvoimasta. Se on hyvä paikka rentoutua ja ladata akkuja.

Rauhaa, hiljaisuutta ja upeat näkymät Las Playasille

Suurin osa pääteiden varsilla sijaitsevista taloista ja niiden hyvinhoidetuista hedelmätarhoista on entisöity, joten ne muodostavat ihastuttavan näkymän. Monet taloista on muutettu maaseutuhotelleiksi, joissa on mukava viettää muutama päivä rauhallisessa hiljaisuudessa. Kävelyretkeä Isoran rehevillä vihreillä poluilla ei voi jättää väliin eikä myöskään käyntiä näköalapaikalla, josta on huikea näkymä Las Playasille.

Restoration
Localidad
Azofa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
7
9
262
10045