Los Llanillos

Kuvauksellinen pikkukylä, jossa on perinteisiä taloja ja kauniita puutarhoja

El Golfon laaksossa El Hierron pohjoisosassa on useita pieniä kyliä. Etenkin yksi niistä on ihastuttavan viehättävä: Los Llanillos. Lähellä rannikkoa sijaitseva kylä tunnetaan hyvin hoidetuista perinteistä tasakattoisista taloista, joiden kulmakivet ovat paljaita. Talojen ihastuttavat puutarhat värikkäine kukkineen ovat myös näkemisen arvoisia, joten kävely Los Llanillosin kaduilla on aistien juhlaa.

Täydellinen kohde rauhalliselle lomalle El Hierron saarella

Monet perinteisistä taloista on muutettu maaseutuhotelleiksi, joten Los Llanillosissa on valinnanvaraa, jos tällainen majoitus kiinnostaa. Pikkukylässä on helppo rentoutua jo muutenkin rauhallisella saarella, sillä päivän aikana ei tarvitse kuin istua ihastuttavan talon terassilla ja kuunnella hiljaisuutta, kävellä läheisissä hedelmätarhoissa tai piipahtaa virkistäytymään Atlantin valtamereen Charco Azulin rannalla. Tämä kaikki on niiden ulottuvilla, jotka haaveilevat vähän poikkeavasta lomasta.

Touristic info
Localidad
Frontera

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Älä heitä esineitä tai mitään jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
7
9
262
10045