Tiñor

El Hierron pienin kylä

Tiñor on pienimmän Kanariansaaren pienin kylä, ja se sijaitsee El Hierron koillisosassa. Pikkukylä on erityisen viehättävä ihastuttavien perinteisten, tummasta tuliperäisestä kivestä valmistettujen talojen ja niiden englantilaistyylisten tasaisten kattotiilien ansiosta. Monien talojen valkoiset seinät muodostavat huikean vastapainon ympäröivälle vihreälle luonnolle. Kukkuloiden takana, vain muutaman kilometrin päässä saaren pääkaupungista sijaitseva Tiñor on pieni helmi, johon kannattaa tutustua.

Bajada de la Virgen de los Reyes -kulkue kulkee kuvauksellisen pikkukylän läpi

Yksi Kanariansaarten kuuluisimmista uskonnollisista kulkueista, Bajada de la Virgen de los Reyes, kulkee Tiñorin läpi. Pikkukylään pääsee poistumalla Valverdestä San Andrésiin ja El Pinariin johtavalta päätieltä, mutta matka kannattaa, sillä kylä muistuttaa postikorttia. Parhaan käsityksen siitä saa pysäköimällä auton ja kävelemällä kylän kaduilla nauttien puhtaasta maalaismaisemasta – kamera kuitenkin kannattaa ottaa mukaan.

Localidad
Valverde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
7
9
262
10045