Betancurian vanhakaupunki

Kävelykierros Kanariansaarten historiallisessa pääkaupungissa
Betancuria sijaitsee Fuerteventuran saaren länsipuolella, ja se on yksi Kanariansaarten siirtomaa-ajan tärkeimmistä historiallisista maamerkeistä. Normanniritari Jean de Bethencourt perusti kaupungin vuonna 1404 syrjäiselle paikalle sisämaahan, jossa se olisi hyvässä turvassa merirosvojen hyökkäyksiltä. Kaupunki oli vilkkaimmillaan 1700-luvalla, jolloin alueelta saatiin runsaita, vähän kastelua vaativia satoja. Nykyisin paikallinen talous elää turismista.
Fuerteventuran uskonnollinen siirtomaa-aikainen kaupunki
Betancuriassa kävellessään vierailijat pääsevät tutustumaan Fuerteventuran entiseen elämäntapaan. Vuonna 1979 historialliseksi kohteeksi julistetussa siirtomaa-aikaisessa kaupungissa järjestetään uskolliset rakennukset käsittäviä kierroksia. Kohokohtia ovat Santa María de la Concepciónin kirkko, Santa Inésin ja Nuestra Señora de la Peñan kappelit sekä vanha fransiskaaniluostari San Buenaventura. Hyviä vierailukohteita ovat myös Uskonnollisen taiteen museo sekä Fuerteventuran arkeologian ja etnologian museo.
Historical heritage
Historiallinen kokonaisuus
Tyyppi
Historiallinen keskusta
Archeological sites
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Betancuria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
4
10
262
10045