Puertito de Lobos

Kalastajamökit pienellä Lobosin saarella
Aikoinaan hylkeiden turvapaikkana tunnetusta saaresta on tullut yksi Fuerteventuran viehättävimmistä vierailukohteista. Fuerteventuran pohjoisrannikon tuntumassa sijaitsevalle Lobosin pienelle saarelle on 20 minuutin venematka Corralejosta. Aallonmurtajalta on 10 minuutin kävelymatka Puertito de Lobosiin, kylään, joka koostuu siniovisista, valkoisista kalastajamajoista ja joka on tämän koskemattoman saaren ainoa asutettu osa.
Luonnonaltaita ja ravintola merenrannalla
Saaren asutus koostuu alle 10 talosta, eikä kylän ulkopuolella ihmiskäden jälki juuri näy villin ja koskemattoman saaren luonnossa. Puertito de Lobos rakennettiin pienelle, paratiisimaiselle saarelle, jossa valkoinen hiekka ja tuliperäiset kalliot muodostavat huikeita luonnonaltaita, joiden kristallinkirkkaat ja rauhalliset vedet sopivat täydellisesti snorkkelisukellukseen tai ulkoiluun koko perheen kanssa. Uintiretken jälkeen voi siirtyä syömään kylään ainoaan ravintolaan, josta on upeat näkymät pienelle lahdelle. v
Localidad
La Oliva

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
4
9
262
10045