Agaete historiallinen kaupunki

Yksi Gran Canarian kaakkoisosan viehättävimmistä kaupungeista

Agaeten laakso alkaa saaren parhaiten säilyneen mäntymetsän peittämiltä ylängöiltä ja jatkuu alas Atlantin valtameren kirkkaisiin vesiin. Lisäksi siihen kuuluu upea ja hedelmällinen laakso sekä viehättävä vanhankaupunki. Tämä Gran Canarian kaakkoisosassa sijaitseva laakso onkin yksi saaren kauneimmista kokonaisuuksista. Kaupungissa, jonka valkoiseksi kalkitut talot levittäytyvät laakson rinteille, on monia aarteita, kuten 1800-luvulta peräisin olevia taloja, joissa on sisäpihoja, Concepción-kirkko ja ihastuttava muurien ympäröimä puutarha Huerto de las Flores.

Tuoretta kalaa ja arkeologisia kohteita

Ennen vanhastakaupungista poistumista kannattaa vierailla Gran Canarian kiinnostavimmassa arkeologisessa kohteessa: Maipésin hautausmaalla. Agaetessa ollessa on käytävä myös Puerto de las Nievesin merenrantakaupungissa, joka tunnetaan valkoisiksi kalkituista taloista ja sinisistä ikkunoista. Se on Gran Canarian suosituin paikka syödä tuoretta kalaa heti merenrannalla.

Historical heritage
Omaisuus
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Agaete

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
2
10
262
10045