Arucasin historiallinen keskusta

Maatalous elinkeinona: ensin kokenille ja sitten banaanit

Gran Canarian pohjoisosassa sijaitseva Arucasin kaupunki kasvoi Kanariansaarten löytämisen jälkeisen maaviljelysbuumin aikana. Kaupunki rikastui ensin punaisena väriaineena käytettävien kokinellikirvojen ansiosta ja myöhemmin banaanibuumin ansiosta. Vuoden 1478 tulipalon jälkeen kaupunki rakennettiin uudelleen, ja se sai viralliset kaupunkioikeudet 1800-luvulla. Kaupungin kuuluisa rommi on nimetty kaupungin alkuperäisen guanchinimen Arehucasin mukaan, ja sitä valmistetaan edelleenkin 1800-luvulta peräisin olevassa tehtaassa. Tehdas on avoin vierailijoille.

Paikallisten katedraalina tuntema San Juan Bautistan kirkko

San Juan Bautistan kirkolla on Arucasille tärkeä historiallinen, kulttuurinen ja taiteellinen merkitys. Kirkkoa on pidetty Gran Canarialla katedraalina siitä lähtien, kun sen uudelleenrakennus aloitettiin 1900-luvun alussa. Uusgoottilaista tyyliä edustavassa kirkossa on useita taideteoksia, kuten italialaisia veistoksia sekä flamencalais- ja andalusialaistyylisiä maalauksia. Muita Arucasin nähtävyyksiä ovat kävelykierrokset Gourien puistossa ja vuonna 1880 rakennetussa Las Hespéridesin kasvitieteellisessä puutarhassa.

Historical heritage
Historiallinen kokonaisuus
Tyyppi
Historiallinen keskusta
Archeological sites
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Arucas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
2
9
262
10045