El Carrizal de Tejeda

Perinteisiä Gran Canarian käsitöitä pikkukylässä

Keskisen Gran Canarian vuoristossa sijaitseva pikkukylä on nimetty alueella runsaana kasvavien ruokojen mukaan. Se tunnettiin aikoinaan punotuista ruokokatoista ja majoista. Nykyisin punojat keskittyvät valmistamaan koreja ja harjoja. Pieni mutta viehättävä kylä keskellä vaikuttavaa vuoristomaisemaa: kylän valkoiseksi rapatut talot näyttävät roikkuvan vuorenrinteiltä.

Tejedan unenomainen maisema

El Carrizal de Tejedaan kannattaa ajaa Carretera de las presasia eli vesialtaan tietä pitkin, sillä tieltä näkyvät maisemat ovat henkeäsalpaavia. Pikkukylä on myös useiden Tejedan geologisia nähtävyyksiä kiertävien vaellusreittien varrella. Kylässä kannattaa käydä katsomassa San Josén erakkomajan ikivanhoja piirroksia. Voit odottaa baarissa kylmästä juotavasta nautiskellen kuuluisaa auringonlaskua, jossa valo vähitellen häviää syviin laaksoihin ja Teneriffan siluetti näkyy horisontissa.

Localidad
Tejeda

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
2
9
262
10045