Fataga

Laaksojen välissä sijaitseva hurmaava kylä

Fatagaan vievältä tieltä silloin tällöin näkyvät vuoret antavat lisäpontta maalaukselliselle kylälle. Hyvin hoidetut ja kukkien ympäröimät valkoiset talot ja kapeat kujat sekä ympäröivät laaksot, mäntymetsät ja palmulehdot muodostavat maiseman, jonka ansiosta Fataga on yksi saaren kohokohdista.

Kamelisafareja Tuhannen palmun laaksossa

Fatangan laakson kiehtova maisema muodostuu terrakottatiilistä, palmuista, puuparvekkeista ja hedelmällisestä maaperästä. Elämäntapa on pysynyt täällä rauhallisena, ja se houkuttelee tutustumaan mukulakivikujiin, kylän ainoaan kirkkoon San Joséhen, museoon ja vanhaan vesimyllyyn ilman suurempaa kiirettä. Kun tähän vielä lisää ravintolat, matkamuistomyymälät ja Tuhannen palmun laaksoon suuntautuvat kamelisafarit, Fataga on eksoottinen matkakohde, jonka näkymät huikaisevat.

Localidad
San Bartolome de Tirajana

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Älä heitä esineitä tai mitään jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
2
9
262
10045