Firgas historiallinen kaupunki

Vesiputous keskellä vanhaakaupunkia

Gran Canarian pohjoisosassa sijaitseva Firgas on todella hurmaava pikkukaupunki. Kaupungilla ja vedellä on historiallinen yhteys, ja nykyisin keinotekoinen vesiputous ryöppyää vanhankaupungin keskustassa portaita pitkin 30 metriä alaspäin Paseo de Gran Canaria -kadulle. Viehättävään pieneen vanhakaupunkiin tutustuu parhaiten kävellen.

Upeat näkymät Gran Canarian pohjoisosiin ja kauniille kaduille

Vanhankaupungin keskus on San Roquen kirkko ja aukio. Aukiolla on näköalapaikka, josta on näkymät Gran Canarian pohjoisosiin aina Atlantin valtamerelle saakka. Firgasin vesimylly on Kanariansaarten vanhin edelleen käytössä oleva mylly. Se on entisöity, ja vieraat voivat tutustua siihen. Kun Firgasin viehättäviin katuihin, joista monissa on vielä jäljellä alkuperäisiä lasitettuja laattoja, on tutustunut kävellen, on aika siirtyä johonkin monista ravintoloista, joissa voit maistella hiilellä grillattuja ruokalajeja.

Historical heritage
Omaisuus
Tyyppi
Historiallinen keskusta
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Firgas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
2
9
262
10045