Ingenion historiallinen kaupunginosa

Sokeriruo'on mukana kasvanut kaupunki

Gran Canarian saaren kaakkoisosassa sijaitsevassa Ingeniossa on nähtävissä maatalouden 1500-luvulla mukanaan tuoman nousukauden vaikutukset. Sokeriruo'on kasvattaminen mahdollisesti aiemmin naapurikaupungista, Agüimesista, riippuvaisen kaupungin kehittymisen. Nykyään kaupungissa on kaksi historiallista kaupunginosaa: Candelarian aukion vanha kaupunginosa ja Carrizalin kaupunginosa, jossa on Buen Suceson eli menestymisen kirkko.

Maanviljelyä upeissa maisemissa

Ingenion kaupunkia on muokannut niin vesi, maatalot, viljelysmaat kuin sokeriruokapellotkin, ja sen läheisyydessä on kolme Gran Canarian saaren vaikuttavaa luonnonmuodostelmaa: Guayadequen ja El Draguillon rotkot sekä kraatteristaan tunnettu Caldera de los Martelesin luonnonsuojelualue. Historiallisen kaupunginosan keskellä on useita perinteistä kanariansaarelaista arkkitehtuuria edustavia taloja sekä Néstor Alamon puisto, jossa sijaitsee Kanariansaarten korkein 30-metrinen palmu.

Historical heritage
Historiallinen kokonaisuus
Tyyppi
Historiallinen keskusta
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Ingenio

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
2
9
262
10045