Telden vanhakaupunki

Gran Canarian vanhin kaupunki

Gran Canarian kaakkoisosassa sijaitsevassa Teldessä on yli 100 arkeologista kohdetta, jotka kertovat espanjanlaisia edeltävästä ajasta. Lisäksi kaupungissa on runsaasti uskonnollista kulttuuriperintöä, kuten alttaritauluja, ja kauniita, värikkääksi maalattuja siirtomaa-aikaisia taloja parvekkeineen sekä viehättäviä mukulakivikatuja. Saaren vanhimman kaupungin sydän on täynnä omaleimaisia kaupunginosia omine kirkkoineen ja suurten puiden varjostamine aukioineen. Historiallisessa Teldessä yllätyksiä paljastuu jokaisen kulman takaa.

Johannes Kastajan kirkko ja León y Castillo -museo

Teldessä on kauniita kaupunginosia: kaupungin suojeluspyhimyksen, Johannes Kastajan, mukaan nimetty San Juanin kaupunginosa ei ole suuri, mutta se on viehättävä ylväine taloineen, aukioineen ja Johannes Kastajan kirkossa olevine flaamilaisine alttaritauluineen. León y Castillon talomuseon ja San Pedro Mártirin kirkon jälkeen siirrytään San Franciscon kaupunginosaan. Rauhallisessa ja kuvauksellisessa kaupunginosassa on kaunis Altozanon katu, Baladeron kotoperäisten asukkaiden luolat ja satavuotinen kaupungin symbolin, Pyhän Franciscuksen, mukaan nimetty akvedukti. Viimeisenä on vuorossa San Gregorio ja Virgen de los Dolores.

Tyyppi
Historiallinen keskusta
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Telde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
2
9
262
10045