Temisasin pikkukylä

Virallisesti Kanariansaarten tyypillinen pikkukylä

Temisas on pieni maalaiskylä, joka sijaitsee Gran Canarian kaakkoisosassa lähellä Agüimesin kaupunkia. Se tunnetaan maalaisarkkitehtuuristaan: matalista valkoisiksi rapatuista taloista, harjakatoista ja terrakottatiilistä. Temisasin historia on niin mielenkiintoinen, että se on virallisesti julistettu Kanariansaarten tyypilliseksi pikkukyläksi.

Ekstra-neitsytoliiviöljyä Temisasin pikkukylästä

Temisasissa on muutakin kuvauksellista kuin sen talot: ympäröivillä pelloilla ja pengerviljelmillä on runsaasti kanariansaarelaisia palmuja, ja peltoja reunustavat ikivanhat oliivilehdot. Temisasissa on Kanariansaarten vanhin oliiviöljypuristin, ja sen Caserío de Temisas -merkillä pullotettu ekstra-neitsytoliiviöljy tunnetaan laadustaan.

Restoration
Touristic info
Localidad
Agüimes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
2
9
262
10045