Terorin vanhakaupunki

Virgen del Pinon legendan ympärille syntynyt kaupunki

Gran Canarian pohjoisosassa sijaitseva Teror on yksi Kanariansaarten vanhimmista kaupungeista. Teror perustettiin vuonna 1481 Neitsyt Marian ilmestymisen jälkeen, ja se julistettiin pyhiinvaelluskohteeksi 1400-luvun loppupuolella. Siellä onkin runsaasti uskonnollisia nähtävyyksiä, kuten kirkkoja ja luostareita, sekä paikallisten aatelisperheiden alkuperäisiä taloja. Real de la Plaza -katu on ollut kaupungin sosiaalinen ja kaupallinen keskus 500 vuoden ajan

Sunnuntaisin voi tutustua makeisiin perinteisiin ja kuuluisaan chorizoon

Terorin kondiittorit ja leipurit tunnetaan koko Gran Canarialla makeista herkuistaan. Císterin luostarissa myydään kaupungin kuuluisaa levitettävää chorizo-makkaraa, murokeksejä, keikauskakkuja, marsipaaniherkkuja ja aniskakkuja. Läheisellä Finca de Osorion tilalla voi kuluttaa kalorit osallistumalla opastetulle luontoretkelle. Terorin keskustorilla järjestetään sunnuntaiaamuisin vilkkaat katumarkkinat, joilla myydään kaikenlaisia paikallisia tuotteita, koruja sekä puisia ja kankaisia käsitöitä.

Historical heritage
Historiallinen kokonaisuus
Tyyppi
Historiallinen keskusta
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Teror

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
2
9
262
10045