Veguetan vanhakaupunki

Las Palmasin syntypaikka

Gran Canarian pääkaupungin eteläosassa sijaitseva Vegueta asutettiin ensimmäisenä 1400-luvun loppupuolella, ja siitä kasvoi Las Palmas. Vequetan katujen ja aukioiden varsilla on historiallisia rakennuksia, kuten Casa de Colonin kartano, Santa Anan katedraali, Museo Canario, Gabinete Literario -klubi, kaupungintalo ja taidegalleria Centro Atlántico de Arte Moderno. Vuodelta 1856 peräisin olevan torin ympärillä on paljon kauppoja ja tien toisella puolella on Trianan ostosalue.

Historiallisen vanhankaupungin kulttuurikohteet ja viehättävät näkymät

Vanhakaupunki sijaitsee Guiniguada barrancon vieressä ja kuuluisan Veguetan asukkaan mukaan nimettyä Perez Galdós -teatteria vastapäätä. Voit ihastella sen mukulakivikatuja, viehättäviä umpikujia ja monipuolista arkkitehtuuria myöhäisgotiikasta renessanssiin. Vanhassakaupungissa on runsaasti terasseja, joilla voit levätä ja nauttia historiallista ympäristöstä kävelykierroksen jälkeen.

Tyyppi
Historiallinen keskusta
Archeological sites
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
2
9
262
10045