Caleta de Sebo

Rauhallisuutta henkivä kylä La Graciosalla

Caleta de Sebo on yksi Kanariansaarten erikoisimmista paikoista. Se on La Graciosan "pääkaupunki". Tämä saari sijaitsee Lanzaroten koillispuolella, ja se on Chinijon saaristoluonnonpuiston ainoa asuttu saari. Saarelle kulkee päivittäin venevuoroja, ja matka kestää 20 minuuttia. Voit ihastella rauhallisen saaren valkoisia taloja ja vaaleita hiekkateitä, joita pitkin voit kuljeskella kuin Robinson Crusoe. Atlantin valtameren syleilyssä oleva rauhallinen saari on täydellinen paikka ladata nopeatempoisen nykymaailman kuluttamia akkuja.

La Graciosan rantojen rauhallinen merenkäynti

Caleta de Sebon lähellä on La Francesa -niminen ranta ja hieman kauempana on La Cocinan ranta, joka tunnetaan kristallinkirkkaasta ja tyynestä merivedestään ja erittäin hienosta valkoisesta hiekasta. Voit tutustua La Graciosan nähtävyyksiin vuokraamalla Caleta de Sebosta taksina toimivan jeepin tai polkupyörän. Koska saari on niin pieni, siellä voi liikkua myös jalan monia polkuja pitkin. Kun tunnet virkistyneesi, voitkin siirtyä nauttimaan Caleta de Sebolle tyypillisistä herkullisesta tuoreesta kalasta valmistetusta ateriasta.

Historical heritage
Omaisuus
Restoration
Shop/shopping
Localidad
La Graciosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
8
9
262
10045