La Tosca

Viehättävä pikkukylä lohikäärmepuumetsässä

La Tosca on La Palman pohjoisosassa, lähellä Barloventoa sijaitseva pikkukylä, jossa on yksi erikoinen piirre: kylä on keskellä lohikäärmepuumetsää, joka on yksi suurimmista vain Kanariansaarilla tavatun puun esiintymistä. Kylässä on vain 20 asukasta, jotka elävät viljelystensä ja salaperäisten puiden ympäröimänä. Puut ovat kiehtoneet eurooppalaisia keskiajalta lähtien, jolloin niistä kerrottiin lukemattomia tarinoita.

Kävelyretki La Toscan maatalojen ympärillä

Vaikka tarinat jättäisi omaan arvoonsa, historiasta tiedämme, että La Toscan ja muiden läheisten kylien asukkaiden elämäntapa perustuu heitä ympäröiviin luonnonvaroihin, ja asukkaat valmistivat aiemmin lehtikuiduista köysiä. Barloventosta on helppo kulkea perinteisen kivitaloryhmän luo, josta on huikea näkymä karulle, kylää ympäröivälle rannikolle.

Archeological sites
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Barlovento

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Älä heitä esineitä tai mitään jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
5
9
262
10045