Las Tricias

Pieni maalaiskylä kaukana kaupunkien hälinästä

La Palma kaakkoisosassa, kaukana nykyaikaisista kehittyneistä kaupungeista ja niiden hälinästä on Las Triciasin pieni ja rauhallinen kylä. Rotkojen välissä, vuorenrinteellä nököttävän mantelipuiden ympäröimän kylän talvinen kukkaloisto on huikaiseva. Rauhallinen elämänmeno antaa myös vierailijoille aikaa nauttia rauhassa arkkitehtuurista – kauniista taloista puisine parvekkeineen, valkoiseksi rapatuista tummista kiviseinistä ja kattotiilistä niin kuin La Palman arkkitehtuuriin kuuluukin.

Taidetta, käsitöitä ja arkeologiaa La Palmalla

Pikkukylien taide- ja käsityöperinteet ovat erittäin tärkeitä, sillä niiden avulla on voitu entisöidä huolellisesti perinteisiä rakennuksia, kuten vanha mylly. Nykyisin rakennus on museo, jonka myymälässä myydään paikallisia käsitöitä. Eikä Las Triciasista voi lähteä ennen käyntiä läheisissä Cuevas de Buracasin luolissa. Kohteessa on arkeologisesti merkittäviä kalliomuodostelmia ja Kanariansaarten taianomaisia, kotoperäisiä lohikäärmepuumetsiä.

Archeological sites
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Garafía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
5
10
262
10045