Los Llanos de Aridanen vanhakaupunki

Kanariansaarelaista tyyliä, maanviljelyksen historiaa ja matkailua

Saaren länsiosassa sijaitseva Los Llanos de Aridane on La Palma talouskeskus, sillä maatalous ja turismi ovat alueella merkittävä työllistäjä. Kaupunki levittäytyy Plaza de Españan ympärille. Itse aukiolla sijaitsee Los Remediosin kirkko ja varjoviikunapuita, joiden uskotaan olevan Kanariansaarten vanhimpia. Sen takana on Plaza Chica, jossa on kivestä veistetty suihkulähde. Kaupungin huipulla on kuvaukselliset kadut, Fernandez Taño ja Calvo Sotelo, joiden varsilla on perinteisiä kanarialaisia matalia taloja.

Saaren perinteet näkyvät Plaza Glorietalla

Kaupungin eteläosassa on viehättävä tori aukioineen ja varjoviikunapuineen. Läheiseltä linja-autoasemalta on helppo suunnitella matka Las Manchasiin, paikallisen taitelijan Luis Moreran rakentamalle Plaza de la Glorietalle. Voit myös tehdä kävelyretkin Llano de Argualissa, jossa on perinteisesti kasvatettu banaaneja. Nykyisin siellä järjestetään sunnuntaisin kirpputori, jossa myydään käsitöitä ja antiikkiesineitä. Muista myös käydä torin kulmassa sijaitsevassa lasinpuhalluspajassa.

Historical heritage
Historiallinen kokonaisuus
Tyyppi
Historiallinen keskusta
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Los llanos de Aridane

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
5
9
262
10045