Mazo

Turistikaupunki käsityöläismaustein

La Palman kaakkoisosassa sijaitsee saaren paras käsityö- ja matkailukeskus, Villa de Mazo. Kaupungissa voi tutustua erilaisiin perinteisiin käsitöihin, kuten kuuluisiin kirjailutöihin. Siellä toimii myös enemmän rekisteröityjä käsityöläisiä kuin muualla saarella. Pienessä vanhassakaupungissa on mukava kuljeskella – La Palman historiasta ja perinteistä saa kunnon käsityksen mukulakivikatuja kävellessä.

Villa de Mazon nähtävyydet

Villa de Mazo on vain muutaman minuutin matkan päässä saaren lentokentältä, ja matkailijoilla on siellä paljon nähtävää. Pääaukion ympärillä on ihastuttavia vanhoja rakennuksia, kuten kaupungintalo. Käsityöläisperinteisiin voi tutustua Casa Rojassa, josta voi ostaa paikallisia tuotteita. Vierailijat tutustua kävellen Cumbre Viejan kansallispuistoon puiston hyvin merkityillä poluilla. Myös Belmacon arkeologisessa puistossa ja luolassa kannattaa käydä, sillä siellä voi uppoutua luolamaalauksiin ja oppia paljon La Palman kotoperäisten asukkaiden menneisyydestä.

Archeological sites
Lookout
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Localidad
Mazo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
5
10
262
10045