San Andrés

Hurmaava kaupunki La Palman pohjoisosassa

La Palman koillisosassa sijaitsevaan San Andrésiin kuljetaan Espanjan suurimman yksiholvisen sillan kautta. Sillan ylityksen jälkeen tullaan yhteen La Palman viehättävimmistä kaupungeista, joka oli vuosisatojen ajan alueellinen pääkaupunki. Siitä osoituksena on rikkaiden kauppiaiden satoja vuosia vanhat kartanot. Renessanssityylisen kirkon, Nuestra Señora de Montserrat'n, ympärillä olevien talojen julkisivuissa on koristeltuja kohokuvia, ja niiden parvekkeet ovat kohti Atlantin valtamerta.

Mukulakivikadut ja polut vievät rannikolle

Meri on San Andrésissa kaikkialla läsnä. Kaupungin mukulakivikadut ovat pysyneet samanlaisia vuosisatojen ajan, ja suuri-ikkunaiset talot herättävät ihastusta. Kaupungin keskusta on rakentunut kirkon ja samannimisen aukion ympärille, mikä on harvinaista saarella. Läheinen Plaza de la Alameda on täydellinen levähdyspaikka kaikille aisteille. Ja jos haluat kävellä rannalle, se onnistuu valitsemalla alas Charco Azulille vievän polun, jossa voi käydä uimassa meressä.

Historical heritage
Omaisuus
Public transport
Restoration
Localidad
San Andrés y Sauces

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Älä heitä esineitä tai mitään jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
5
9
262
10045