Santa Cruz de La Palman vanhakaupunki

Historiallinen satama, uskonnollisia rakennuksia ja puusta veistetyt parvekkeet

La Palman itäosassa sijaitsevalla pääkaupunki Santa Cruzilla on maineikas menneisyys. Alonso Fernández de Lugon 3.5.1494 perustuma kaupunki oli tärkeä satama Euroopan ja Amerikassa sijaitsevien siirtomaiden välillä. Kaupungin kukoistuskausi oli 1500-luvulla, jolloin se oli Euroopan kolmanneksi suurin satama Antwerpenin ja Sevillan jälkeen. Kaupunki on sekä historiallisesti että kulttuurihistoriallisesti merkittävä, sillä sen kirkoissa on huomattava kokoelma flaamilaista uskonnollista taidetta. Ainutlaatuiset puusta veistetyt, merelle päin katsovat parvekkeet ovat myös näkemisen arvoisia.

Mukulakivikatuja, flaamilaisia alttaritauluja, Museo Insular ja teatterit

Ensimmäinen Intian siirtomaahallintoa käsittelevä elin sijaitsi Santa Cruz de La Palmassa, ja monet espanjalaisten Amerikan siirtomaista tuomat rikkaudet kulkivat kaupungin porttien kautta. Kaupungin huomattava arkkitehtoninen perintö näkyy mukulakivikatujen varsilla olevissa arvokkaissa siirtomaa-aikaisissa rakennuksissa. Rauhallisessa kaupunginosassa on monia kulttuurikohteita, kuten Museo Insular merkittävinä taidekokoelmineen sekä Chico- ja Circo de Marte -teatterit.

Historical heritage
Historiallinen kokonaisuus
Tyyppi
Historiallinen keskusta
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Santa Cruz de La Palma

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Älä heitä esineitä tai mitään jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
5
9
262
10045