Tazacorte kyla

Banaanien ympäröimä kulttuurihistoriallinen kaupunki

Tazacortessa on Euroopan ainoa banaaneille omistettu museo. Banaani on lisäksi tuote, jolla on suojattu maantieteellinen merkintä (SMM) -nimisuojaus. La Palman luoteisrannikolla sijaitseva kaupunki ei ole kuitenkaan pelkkä banaanikaupunki. Kaupungin ytimen muodostaa Charcon kaupunginosa, joka on kulttuuri- ja taidehistoriallisesti erittäin arvokas. Osoituksena tästä alueella on 1500- ja 1600-luvuilta peräisin olevia kartanoita. Vierailu kaupungissa saa vaativimmankin matkailijan ihastumaan.

Historiallisesta keskustasta rannikkopoluille

Espanjalaiset valloittajat rantautuivat Tazacorten rannoille 1400-luvulla. La Palman ensimmäinen, arkkienkeli Mikaelille pyhitetty kirkko rakennettiinkin kaupunkiin. Plaza de Españalla on suojaisa pergola, jossa voi ihmetellä kaupungin historiallista menneisyyttä ja ihailla Sevillasta tuotuja koristeellisia mosaiikkeja. Lyhyen lepotauon jälkeen voi kävellä alas merenrannalle ihailemaan Tazacorten vaikuttavaa, rosoista rantaviivaa.

Historical heritage
Omaisuus
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Tazacorte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
5
9
262
10045