Harían kylä

Hurmaava kylä tuhansien palmujen laaksossa

Haría sijaitsee Lanzaroten pohjoisosassa viehättävässä tuhansien palmujen laaksossa, joka on yksi parhaimmista kotoperäisten palmujen palmulehdoista Kanariansaarilla. Vuorien välissä kiemurtelevalta tieltä avautuu näkymä keitaalle, joka sijaitsee keskellä saarelle ominaista pinnanmuodostusta – siellä on vihreitä peltoja ja viljelyksiä sekä siellä tällä perinteisiä valkoisia taloja. Haría lepää salaperäisen Coronan tulivuoren varjossa rauhallisella ja ainutlaatuisella maaseudulla.

Kiehtova maaseutu, César Manriquen koti

Viehättävässä maalaiskylässä vierailijoilla on paljon nähtävää ja koettavaa. Käynti maailmankuulun taiteilijan César Manriquen kotimuseossa, Casa Museossa on ykköskohde. León y Castillo -aukio kutsuu rentoutumaan laakeri- ja eukalyptuspuiden varjossa. Kylän kaikki kadut ja polut johtavat kylän keskellä olevaan kirkkoon, Nuestra Señora de la Encarnacióniin. Matkalla Haríaan ohitetaan yksi vanhimmista uskonnollisista rakennuksista, San Juan Bautistan eli Johannes Kastajan erakkomaja.

Historical heritage
Omaisuus
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
3
10
262
10045