Teguisen historiallinen kaupunki

Lanzaroten entinen pääkaupunki

Lanzaroten koillisosassa sijaitseva Teguise oli yksi ensimmäisistä Kanariansaarille perustetuista asutuksista. Teguise oli Lanzaroten pääkaupunki vuoteen 1847 saakka, ja siellä on edelleenkin rakennuksia, joilla on merkittävää historiallista ja kulttuurihistoriallista arvoa. Niistä tärkeimmät ovat Castillo de Santa Bárbara (Pyhän Barbaran linna), joka on nykyinen merirosvomuseo, upea 1700-luvulta peräisin oleva rakennus Palacio Spinola, ikivanha Guadalupen kirkko ja San Franciscon luostari.

Kulttuuriperintö, museot ja musiikki

Kävellessään Teguisen kaduilla vierailijat voivat aavistaa millaista elämä oli siirtomaakauden alkuaikoina. Historiallisen menneisyyden lisäksi entisessä pääkaupungissa on museoita, kuten Marques de Herrera y Rojasin talomuseo ja Casa Perdomo. Erityisen kiinnostava on Casa del Timple. Se on uusi opetuskeskus, jossa kerrotaan ainutlaatuisen kanariansaarelaisen soittimen, timplen, äänimaailmasta.

Historical heritage
Historiallinen kokonaisuus
Tyyppi
Historiallinen keskusta
Archeological sites
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
3
10
262
10045