Yaiza kyla

Valkoiset talot ja siisti kaupunki -palkinnon voittaja

Lanzaroten eteläkärjessä on kaupunki, joka tunnetaan siisteydestään ja siitä, miten hyvin säilynyt se on. Niinpä ei olekaan yllätys, että Yaiza on voittanut useita siisti kaupunki -kilpailuja. Sen perinteiset valkoiset talot muodostavat selkeän vastakohdan alueen okranväriselle ja mustalle tuliperäiselle maastolle, joka on seurausta 1700-luvulla tapahtuneista tulivuorenpurkauksista. Kauniissa kaupungissa perinteet näkyvät taloissa, puutarhoissa ja kukkien reunustamilla kaduilla.

Rauhallisen Yaizan kaupungin muistomerkkejä

Yaizan kaupungin lanzarotelainen arkkitehtuuri hieman kaltevine tasakattoineen toivottaa vieraat tervetulleiksi. Näiden kattojen avulla arvokas sadevesi voidaan kerätä talteen. Kaupungissa on historiallisia muistomerkkejä, kuten Benito Pérez Armasin kulttuurikeskus puisine parvekkeineen ja portaineen. Mielenkiintoinen rakennus on myös 1600-luvulla rakennettu kirkko, Nuestra Señora de los Remedios. Yaizan taianomaiseen tunnelman tutustuu parhaiten kävelemällä kaduilla, joilla huomaa, kuinka hiljaista valkoinen voi olla.

Historical heritage
Omaisuus
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Yaiza

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
3
9
262
10045