Buenavista

Viehättävä kaupunki vuoren juurella

Buenavista on Teneriffan pohjoisin kaupunki, johon tie päättyy. Sen jälkeen saarella on vain Tenovuorten kivinen linnoitus. Pohjoisen kaupungin viehättävyys ei perustu vain sen upean luontoon, sillä se on julistettu kulttuurihistoriallisesti merkittäväksi kohteeksi historiallisten katujen ja pienten, erilaisia espanjalaisten valloittajien mukanaan tuomia perinteisiä tyylejä yhdistävien perinteisten talojen vuoksi.

Kävelyretki ikivanhoilla kaduilla ja aukioilla

Vierailu kannattaa aloittaa kirkosta ja Plaza de los Remedios -aukiosta, jolla paikalliset tapaavat toisiaan. Aukion ympärillä on 1500- ja 1600-luvuilta peräisin olevia rakennuksia, jotka on entisöity huolellisesti ja joiden ansiosta kaupungin keskusta on hyvin omaleimainen. Pääkaduilla on pieniä tiilitaloja. Niistä yhden, Calle el Chorron, päässä sijaitsevat vanhat yleiset pyykkipaikat, joilla on merkittävää kansatieteellistä arvoa. Vierailun voi päättää käymällä palkitussa konditoria El Adernossa.

Historical heritage
Omaisuus
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Buenavista del norte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
1
9
262
10045