El Palmar

Vastajauhetulta gofiolta tuoksuva pikkukylä

El Palmar sijaitsee Teneriffan kaakkoisosassa rehevässä laaksossa, jonka mukaan kylä on saanut nimensä. Kylä on eräänlainen Tenon maaseutupuiston pääkaupunki ja aloituskohdaksi tutkimusmatkoille vanhaan Monte del Aguan metsään tai Baracánin tai Talaveran huipuille kiipeämiselle. Paikallinen talous perustuu maatalouteen, koritöihin ja palmunlehdistä tehtyihin punontatöihin. Tärkeä on myös gofio, jonka tuoksu on helppo havaita vastajauhettuna. Gofio on paikallinen paahdetusta viljasta valmistettu jauho, jota on tehty Kanariansaarilla vuosisatojen ajan.

Teneriffan kaakkoisosien arkkitehtuuria ja perinteitä

El Palmar ei ole vain Tenon maaseutupuistoon suuntautuvien kävelyretkien aloituskohta, sillä on myös aivan oma luonteensa. Pieniä taloja voi havaita siellä täällä maaseutumaisemassa, ja paikallisissa ravintoloissa on hyvä valikoima kanariansaarelaisia ruokalajeja. El Palmarissa on myös useita arkkitehtuuriltaan merkittäviä rakennuksia, kuten vanhoja maataloja ja Nuestra Señora de la Consolaciónin kirkko. Perinteikäs on myös paikalliset Baile de las Libreas -tanssit, joka on järjestetty joka vuosi syyskuun lopussa 1600-luvulta lähtien.

Touristic info
Localidad
Buenavista del norte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
1
9
262
10045