El Sauzal kyla

Viehättävä kaupunki ja ihastuttavat näköalat

Kaupungista avautuvat näköalat houkuttelevat vierailijoita El Sauzaliin vieläkin enemmän kuin sen kiehtovat pienet kulmaukset ja kujat. Teneriffan pohjoisrannikolla kalliolle rakennettu kaupunki on kuin valtava näköalapaikka, josta vierailijat voivat ihastella ainutkertaista näkymää Teidestä Orotavan laaksoa vartijana tai sinisenä kimaltelevaa Atlantin valtamerta. El Sauzal ei ole perinteinen turistikohde, joten se sopii täydellisesti rauhaa ja hiljaisuutta etsiville matkailijoille.

Yksi Teneriffan hienoimmista auringonlaskuista

Plaza de San Pedron aukio ja siellä sijaitseva kirkko, joka oli Espanjan valloituksen jälkeen neljäs Teneriffalle rakennettu kirkko, on hyvä lähtökohta El Sauzaliin tutustumiselle. Vähän ylempänä on puisto ja Los Lavaderosin näköalapaikka. Se on pieni veden ja kasvillisuuden muodostama keidas, jossa aika on pysähtynyt paikalleen. Ja kun aurinko alkaa laskea, mikä olisikaan mukavampaa kuin rentoutuminen kahvilan terassilla lasillisen kera ja aistit valmiina lumoutumaan huikeasta auringonlaskusta.

Historical heritage
Omaisuus
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
El Sauzal

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Älä heitä esineitä tai mitään jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
1
9
262
10045