La Lagunan vanhakaupunki

UNESCON maailmanperintökohde

Teneriffan pohjoisosassa sijaitseva San Cristobal de La Laguna oli ensimmäinen Kanariansaarille perustettu kaupunki ja toistaiseksi ainoa, joka on julistettu UNESCON maailmanperintökohteeksi. Kaupungin siirtomaa-aikainen arkkitehtuuri, sen suoraviivainen, 1400-luvulla ilman suojamuureja luotu ruutukaava ja suuri kävelykatuja hyödyntävä ostosalue luovat oman tunnelmansa tähän ikivanhaan yliopistokaupunkiin, jonka historiallisilla kaduilla vierailijat saavat unohtumattomia kokemuksia.

Koko perheen kävelyretkiä palatsien, kirkkojen ja luostareiden lomassa

Kirkkojen ja muiden historiallisten uskonnollisten rakennusten suuri määrä herättää huomiota La Lagunan vanhassakaupungissa, jossa vierailijat voivat tutustua historiallisiin nähtävyyksiin ja taidekohteisiin sekä pysähtyä virvokkeille johonkin monista tapas-paikoista. Yleisölle avoimia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi uusklassinen katedraali La Iglesia del Cristo, Navan ja Salazarin palatsit sekä Santa Catalinan ja Santa Claran luostarit. La Laguna on erittäin antoisa vierailukohde.

Historical heritage
Ihmiskunnan omaisuus
Tyyppi
Historiallinen keskusta
Archeological sites
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
San Cristóbal de La Laguna

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
1
9
262
10045