La Orotavan vanhakaupunki

1500-luvulta peräisin oleva kaupunki Teiden rinteillä

Teneriffan pohjoisosassa sijaitseva La Orotava on yksi Kanariansaarten vanhimmista kaupungeista, joka perustettiin 1600-luvun alkupuolella espanjaisten valloitettua saaren. Kaupungin monipuolinen kulttuuriperintö näkyy sen arkkitehtuurissa, puutarhoissa ja tavoissa. La Orotava on saanut nimensä Taoron suuresta laaksosta, jossa sijaitsevat myös Los Realejos ja Puerto de la Cruz. Kaupunki on myös portti Teiden kansallispuistoon, jossa sijaitsee 3 718 metriä korkea tulivuori.

Kuljeskelua elokuvamaisemissa ja Corpus Christi -festivaali

La Orotavalla on pitkä historia, ja siellä sijaitseekin useita merkittäviä uskonnollisia ja yhteiskunnallisia rakennuksia. Matkailijat voivat tutustua 1700-luvulla rakennettuun La Concepción -kirkkoon, moniin kaupungin yläluokalle kuuluneisiin kartanoihin sekä La Casa de los Balconesiin eli parveketaloon. Tämä vuonna 1632 valmistunut talo tunnetaan kauniista parvekkeesta ja puusta veistetystä patiosta. Ystävällisessä kaupungissa on mukava tehdä ostoksia ja nauttia terasseilla istumisesta. La Orotavassa järjestetään vuosittain Corpus Christin fiesta, jolloin kaupungin pääkadut ja aukiot koristellaan hiekka- ja kukkamatoilla.

Historical heritage
Historiallinen kokonaisuus
Tyyppi
Historiallinen keskusta
Archeological sites
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
La Orotava

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
1
9
262
10045