Puerto de la Cruzin vanhakaupunki

Kanariansaarten vanhin matkailukohde

Teneriffan pohjoisosassa sijaitseva Puerto de la Cruz oli yksi ensimmäisiä paikkoja maailmassa, joka alkoi houkutella orastavia kansainvälistä turismia 1800-luvulla. Kaupunki on La Orotavan entinen satama, jossa on historiallisia nähtävyyksiä, kuten vanha tullirakennus (nykyinen taidemuseo) ja Plaza del Charcoa ympäröivä alue. San Telmo -kävelykatu ja La Ranillan kalastuskylä sekä Lago Martiánezin ja Jardínin rantojen välissä sijaitsevat Martiánezin uima-altaat, jotka taitelija César Manrique suunnitteli vuonna1977, ovat nähtävyyksiä, joita ei voi ohittaa.

Luonnosta kiinnostuneiden ja rauhallista lomaa etsivien suosima kohde

Puerto de la Cruzilla on vieraillut jo kauan tunnettuja henkilöitä, kuten Humboldt ja Berthelot, ja sen maailmankuulut viinit mainitaan Shakespearen näytelmissä, mutta nykyään kaupunki mainostaa itseään rauhallisena lomakohteena. Siellä on myös laaja valikoima kauppoja, ja se tunnetaan monipuolisesta ruokakulttuuristaan. Kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä ovat anglikaaninen kirkko ja hautausmaa sekä La Peña de Francian ja San Franciscon kirkot.

Historical heritage
Historiallinen kokonaisuus
Tyyppi
Historiallinen keskusta
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Puerto de La Cruz

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Älä heitä esineitä tai mitään jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
1
9
262
10045