Santa Cruz de Tenerifen vanhakaupunki

Vuosisatoja historiaa toisessa Kanariansaarten kahdesta pääkaupungista

Teneriffan koillisosassa sijaitsevassa pääkaupungissa on nähtävissä ajan merkit ja yli viiden vuosisadan historia. Kastilialaisen Alonso Fernández de Lugon 3.5.1494 perustamasta kaupungista tuli nopeasti Euroopan ja Amerikan välisen kauppareitin tärkein satama. Kirkkojen ja historiallisten rakennusten ympäröimät Principen, Weylerin, San Franciscon ja Candelarian aukiot ovat kuvauksellisia vierailukohteita.

Teneriffan tärkein lahti, kirkkoja, toreja ja historiallisia katuja

Santa Cruz de Tenerifen lahden merellinen menneisyys näkyy historiallisissa rakennuksissa, kuten Concepción-kirkossa ja Palacio de Cartassa. 1900-luvun alkupuolelta peräisin oleva García Sanabrian puisto sijaitsee Toscalin kaupunginosan vieressä. Nuestra Señora de Áfrican torin hienostunut siirtomaa-aikainen tunnelma houkuttelee kävijöitä sunnuntaisin suosittuille antiikkimarkkinoille. Suositussa Calle de la Noriassa on perinteisiä baareja ja ruokapaikkoja. Se on myös joidenkin Teneriffan tärkeimpien katumuusikkoryhmien tukikohta.

Historical heritage
Historiallinen kokonaisuus
Tyyppi
Historiallinen keskusta
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
1
10
262
10045