Taganana

Pikkukylä Anagan maaseutupuiston keskellä

Tagananan pikkukylä on Anagan maaseutupuiston suurin asutuskeskus. Tanagana sijaitsee erittäin tärkeässä luonnonpuistossa Teneriffan koillisosassa. Kylää ympäröi kaunis luonto ja siellä voi aistia Teneriffan vanhojen kylien aidon tunnelman. Itse asiassa kylä onkin yksi ensimmäisistä espanjalaisten valloittajien perustamista asutuksista. Kylässä on useita historiallisesti arvokkaita kohteita, ja kaksi kirkkoa, Nuestra Señora de las Nieves ja Santa Catalinan kappeli, ovat suojeltuja rakennuksia.

Kulttuurihistoriallisia aarteita

Tagananaan on helpointa matkustaa pohjoisesta yhden Euroopan vanhimman metsän, Las Mercedesin, kautta rotkojen välissä kulkevaa tuulista tietä pitkin. Kylän keskellä on Nuestra Señora de las Nievesin aukio. Se on rauhallinen paikka, jossa paikkakuntalaiset rentoutuvat varjoviikunapuiden alla. Tanaganan kansatieteellinen arvo näkyy niin paikallisissa kivipainoissa kuin kylän kuuluisassa portugalilaisessa osassa, joka on todellinen historiallinen aarre.

Archeological sites
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
1
10
262
10045