Tegueste historiallinen kaupunki

Kulttuurihistorialliseksi nähtävyydeksi julistettu kaupunki

Teneriffan pohjoisosassa, lähellä La Lagunan kaupunkia sijaitseva Tegueste on julistettu kulttuurihistoriallisesti kiinnostavaksi kohteeksi. Tätä kunniaa ei myönnetä suinkaan kaikille kaupungeille, mutta ainutlaatuinen historiallinen perintö ja taidekokoelmat oikeuttavat sen myöntämisen Teguestelle. Rotkojen välissä ja Anagan maaseutupuiston (Teneriffan luonnonaarre) lähellä sijaitseva kaupunki on kehittynyt viinimatkailun keskukseksi, ja sen maaseutumaisemassa näkyykin runsaasti viinitarhoja.

Viinikellareihin ja Teguesten historiaan tutustuminen

Maalauksellisen kaupungin menneisyyteen tutustuminen tarkoittaa myös viinimatkailua. Paikallisessa matkailutoimistossa voi varata paikan opastetulle viinikierrokselle, jonka aikana käydään kaupungin viljelyalueilla, ja viinikellareissa, joissa kaupungin erinomaiset viinit tuotetaan. Teguestessa on myös kattava verkosto hyvin merkittyjä luontopolkuja, joita seuraamalla voi tutustua tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuten kaupungin perustamiskohtaan La Arañitassa tai Casa de los Zamoranosin vierailija- ja kansatiedekeskukseen.

Historical heritage
Omaisuus
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Tegueste

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
1
10
262
10045