Vilaflor de Chasna

Viehättävä kaupunki Teiden tulivuoren juurella

Teneriffan eteläosassa sijaitseva Teiden kansallispuiston liitetty kaunis Vilaflorin kaupunki on rauhallinen lepopaikka, jota ympäröi maaseutumaisema ja silmänkantamattomiin jatkuvat mäntymetsät. Sen talot ja kadut kertovat Teneriffan tämän osan historiasta, ja se on kuin oma maailmansa kaukana rannikon lomakeskuksista. Sen luonto ja kulttuurihistoriallinen perintö kutsuvat rentoutumaan kaupungissa muutaman tunnin.

Teneriffalainen maaseutukaupunki ihastuttaa luonnollaan ja historiallisella perinnöllään

Coronan kansallisessa metsäpuistossa sijaitseva Vilaflor on edelleen pääosin maaseutukaupunki. Tästä osoituksena on viininviljely ja erinomainen viini, jota on ehdottomasti maistettava vierailun aikana. Kaupungin rikkaan kulttuuriperinnön osoituksia ovat Casa de Marqués ja vanha vesimylly. Luonto puolestaan näkyy kaikkialle, ja siihen voi tutustua lähemmin erinomaisen paikallisen polkuverkoston avulla. Pino Enanon kävelyreitiltä on erityisen hieno näkymä kaupunkiin.

Historical heritage
Omaisuus
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Vilaflor

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita paikan historiaa ja kulttuuria ja kohtele asianmukaisesti yleisten tilojen kalustusta (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
1
10
262
10045