Illanvietto Kanariansaarilla

Yöelämä auringon saarilla

Kanariansaaret ovat paratiisi, jossa voi yhdistää levon ja yöelämän täydellisesti. Alue on loistava paikka löytää rauha ja päästä irti arjesta, unohtamatta juhlia ja hauskanpitoa.

Contenido

Saarilta löytyy aktiivista ilta- ja yöelämää monista eri paikoista. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi Lanzarotella Puerto del Carmen, Playa Blanca tai Costa Teguise, joista löytyy lukuisia baareja viinilasilliselle istahtamista varten. Fuerteventuralla löytyy saaren koilliskulmassa sijaitseva Corralejo, yöelämän keskus, sekä Puerto del Rosario. Gran Canarialla on paljon yöelämää. Ainakin kannattaa vierailla pääkaupungin Playa del Inglésin ja Maspalomasin alueilla. Teneriffalla Puerto de la Cruz ja Playa de las Américas ovat edelleen saaren suosituimpia yöelämän keskuksia. Jopa pienemmiltä ja syrjäisemmiltä saarilta, kuten La Gomera, La Palma tai El Hierro, on lukuisia illanviettomahdollisuuksia.

Contenido

Gastronomia on oleellinen osa Kanarian kulttuuria, mikä näkyy paikallisten ravintoloiden laajassa valikoimassa. Tietenkin on myös lukuisia paikkoja, joissa voi maistella kansainvälisiä ruokia ja myös arvostetulla Michelin-tähdellä palkittuja ravintoloita. Olipa kyseessä romanttinen ilta kumppanin kanssa tai tapaaminen ystävien kesken, illallinen Kanariansaarilla on erinomainen tapa aloittaa unohtumaton ilta.

Contenido

Miellyttävän ympärivuotisen lämpötilan ja kirkkaan taivaan ansiosta illallisen jälkeen voi suunnata meren rannalla olevalle terassille jatkamaan illan viettoa. On monia tapoja nauttia lasi viiniä, joko vilkkaassa "chill out" -paikassa rannan läheisyydessä tai vaikkapa rauhallisessa hotellissa, josta on upeat näkymät ja jossa voi ihailla tähtiä Euroopan puhtaimman taivaan alla. 

Contenido

Yön edetessä vaihtoehtojen määrä kasvaa ja musiikki valtaa ympäristön. Kanariansaarten pubeissa ja diskoissa soittavat useat tämän hetken suosituimmat DJ:t. Tämä houkutteleekin paikalle sekä paikallisia faneja että turisteja, jotka täyttävät paikat aina eloisalla ja vilkkaalla juhlatunnelmalla. Myös jazzin tai perinteisen kanarialaisen musiikin ystävät löytävät tiensä itselleen mieluisiin paikkoihin, klubeille ja konserttisaleihin.

Contenido

Erityisen verojärjestelmän ansiosta Kanariansaarilla on vain seitsemän prosentin kulutusvero, joka on paljon alhaisempi kuin muualla Euroopassa, mikä merkitsee erittäin alhaisia ​​hintoja kaikessa vapaa-ajan toiminnassa ja mahdollistaa enemmän nautintoa vähemmällä rahalla.