Kanariansaaret elokuussa?

Matkustaminen Kanariansaarille elokuussa mahdollistaa pääsyn kuumuutta pakoon. Tähän vuodenaikaan, kun suuressa osassa Euroopan maista kärsitään korkeista kesälämpötiloista, Kanariansaarilla voi nauttia leudosta ja miellyttävästä ilmastosta. Elokuu Kanariansaarilla on myös yksi parhaita kuukausia ihailla öistä tähtitaivasta, kokeilla uusia harrastuksia ja tutustua joihinkin Kanariansaarten vanhimmista ja syvimmälle juurtuneista perinteisiin.

Contenido

Joka vuosi tässä kuussa havaitaan näyttävimmät tähdenlennot: perseidit, jotka ovat helposti havaittavissa miltä tahansa Kanariansaarten kolmelta Starlight-reservaatilta. Tästä kunniasta voivat nauttia vain sellaiset alueet, joilla taivaankansi näkyy puhtaana ja kirkkaana, ilman kaupunkien tai lentokoneiden valosaasteita.

 

Contenido

Kun on oikein kuuma ei missään tapauksessa halua olla kaukana uima-altaasta tai merenrannasta. Mutta Kanariansaarten leudossa ilmastossa voi nauttia aurinkoisen uimarantapäivän lisäksi myös vuoristoretkistä tai iltapäivän ostoksista.

Contenido

Kanariansaarilla järjestetään elokuussa lukuisia pyhiinvaelluskulkueita ja uskonnollisia juhlia, kuten Bajada de la Rama de Agaete (Gran Canaria) Virgen de las Nieves -neitsyeen kunniaksi. Suuret juhlat, joissa ihmiset kulkevat ja tanssivat musiikin tahdissa puiden lehviä heiluttaen kylän läpi merelle saapumiseen asti. Teneriffalla tuhannet pyhiinvaeltajat kävelevät keskellä yötä Candelarian basilikaan kunnioittamaan Candelarian neitsyttä, Kanariansaarten suojeluspyhimystä, antamaan uhreja ja osoittamaan hänelle kunnioitusta. Kaksi intohimoista ja perinteikästä juhlaa.

Elokuussa vietetään paljon muitakin suosittuja juhlia: Vará del Pescao Arinagassa (Gran Canaria) suosittuine sardiineineen tai Teneriffan satavuotinen Los Corazones de Tejina, jota juhlitaan valtavilla kakuista, kukista ja hedelmistä valmistetuin sydämin. Nämä ovat vain joitain lukuisista juhlista, joista voi nauttia Kanariansaarilla.