Kanariansaaret heinäkuussa?

Heinäkuussa voi lähteä karkuun kesän kuumia helteitä saarten lempeään ilmastoon. Kannattaa hyödyntää vuodenajan valoisuutta ja nauttia saarten huikeasta luonnosta, tutustua paikalliseen kulttuuriin ja harrastaa urheilua. Voi valita omien mieltymysten mukaisen rannan tai vierailla pienissä ihastuttavissa ja perinteisissä kylissä.

Contenido

Tyypillisin ongelma heinäkuussa Kanariansaarilla lomaillessa on: Mennäkö rannalle vai sisämaahan? Käyttääkö pitkä valoinen aika luonnossa vaeltamiseen ja saarten kauniisiin maisemiin tutustumiseen vai nauttiako auringosta yhdellä saarten lukuisista täydellisillä palveluilla varustetuista kaupunkirannoista tai pienessä rantapoukamassa, irti kaikesta? Suuri ongelma, johon on vain yksi ratkaisu: kannattaa tehdä kaikkea.

 

Contenido

Heinäkuussa vietetään Kanariansaarten pienimmällä ja itäisimmällä La Graciosan saarella meren suojeluspyhimyksen juhlaa, jossa saaren asukkaat osallistuvat täysin siemauksin vaikuttavaan merelliseen juhlakulkueeseen. Tätä tapahtumaa odotetaan yhtä hartaasti kuin Teneriffan Puerto de la Cruzin suuria juhlia, jotka houkuttelevat joka vuosi paikalle tuhansia ihmisiä saarten eri kolkista. Uskonnollista huumaa ja meren tunnelmaa monenkirjavassa veneessä, värikkäästi ja iloisesti.

 

Contenido

Tähän vuodenaikaan purjehtijoiden ja muiden vesiurheilulajien harrastajien arvostamat pasaatituulet puhaltavat lempeää tasaista tuultaan, tarjoten parhaat mahdolliset olosuhteet. Harrastajat ja ammattilaiset voivat nauttia aalloista purjeen avulla tai leijalautaillen. Tästä syystä saarilla järjestetään juuri tähän vuodenaikaan lukuisia purjelautailu- ja leijalautailukilpailuja.