Kanariansaaret helmikuussa?

Jopa vuoden kylmimpinä kuukausina, kuten helmikuussa, Kanariansaarten leuto ilmasto mahdollistaa auringon lämmön hivelyn rannalla, romanttisen ystävänpäivän vieton tai Kanarian suuresta juhlasta, karnevaalista nauttimisen.

Contenido

Katusoittajat, katujuhlat, upeat gaalajuhlat, naamiaisasuisia ihmisiä täynnä olevat kadut ja tanssiryhmäkulkueet elävöittävät loistokasta Kanarian juhlaa, joka pursuaa iloista ja mukavaa karnevaalitunnelmaa. Karnevaalien odotetuimmat kohokohdat ovat epäilemättä Teneriffan karnevaalin kuningattaren gaala ja Las Palmas de Gran Canarian Drag Queen -gaala, joissa valitaan parhaat juhlien lähettiläät.

Juhlinnan mahdollistaa Kanariansaarten suurin vetovoima: loistava ilmasto ja miellyttävät lämpötilat.

 

Contenido

Kanariansaaret ovat ihanteellinen kohde kaikille niille pariskunnille, jotka haluavat viettää ainutlaatuisen ja romanttisen ystävänpäivän viehättävässä hotellissa, tuliperäisissä meren poukamissa, loputtomilla paratiisimaisilla rannoilla tai koskemattomassa luonnossa. Saaret tarjoavat useita kohteita, jotka tekevät päivästä unohtumattoman.

 

Contenido

Mantelipuiden kauniit valkoiset ja vaaleanpunaiset kukat luovat vertaansa vailla olevan maiseman, joka kruunaa kävely- ja pyöräretket tähän vuodenaikaan. Tästä ainutlaatuisesta luonnonnäyttelystä voi nauttia turistireiteillä, perhereiteillä ja gastronomisilla reiteillä ihaillen samalla maisemia Santiago del Teiden (Teneriffa) tuliperäisellä alueella, Puntagordan (La Palma) vehreillä rinteillä tai Tejedan (Gran Canaria) vuoristossa. Mantelipuun kukinnan kunniaksi järjestettävissä juhlissa voi siemailla hyvää paikallista viiniä, maistella mantelimakeisia ja tutustua kansanperinteeseen.