Kanariansaaret maaliskuussa?

Yksi odotetuimmista vuodenajoista alkaa: kevät saapuu Kanariansaarille. Tosin se ei tuo suuria muutoksia, sillä saarilla vallitsee keväinen sää ympäri vuoden. Lämpötilat ovat aina leutoja ja miellyttäviä, joten on mahdollista nauttia päivästä rannalla pelkissä sandaaleissa, kun muualla pukeudutaan edelleen villapaitoihin ja takkeihin.

Contenido

Kanariansaaret kutsuvat meren ja rannan ystäviä. Kahdeksalla saarella on useita paikkoja, joissa voi surffata ja löytää parhaat aallot. Parhaimmat saaret tämän jännittävän urheilulajin harrastamiseen ovat pitkien ja voimakkaiden aaltojen Fuerteventura ja Lanzarote, unohtamatta Gran Canariaa ja Teneriffaa, joiden kuuluisia aaltoja ammattilaiset arvostavat. Totuus on kuitenkin se, että monilta Kanarian rannoilta löytyy aaltoja joka lähtöön. 

Kanariansaarilla surffauksesta on tullut hyvin suosittua alan ammattilaisten keskuudessa. Monet osallistuvat vuosittain tärkeisiin maailmankuuluin kilpailuihin, kuten ASP WQS -sarja tai Red Bull Rival -mestaruus. 

 

Contenido

Hauskuus mitataan naurussa ja parasta on sen tarttuminen. Kanariansaarten huvipuistoissa voi viettää täydellisen päivän perheen ja ystävien kanssa. Esimerkkejä puistojen tarjoamista aktiviteeteista ovat vesiliukumäestä täydellä vauhdilla liukuminen, miekkavalasesityksen seuraaminen tai Villin lännen kaupungin halki kävely. Vierailla voi eläintarhoissa, akvaarioissa ja teemapuistoissa, kuten Sioux City tai Angry Birds Activity Park ja vesipuistoissa, kuten huikeassa Siam Parkissa, joka on Euroopan suurin ja yksi maailman parhaista.

Contenido

Yön saapuessa päivä palkitsee vielä huikealla auringonlaskulla. Parhaimpia paikkoja näyttävien auringonlaskujen ihailemiseen ovat Famaran ranta (Lanzarote), erityisesti laskuveden aikaan, La Restinga (El Hierro), Mar de las Calmas tai Benijon koskematon ranta (Teneriffa), jota on ollut pääosassa lukemattomissa valokuvareportaaseissa.