Kanariansaarilla marraskuussa?

Marraskuussa kannattaa irtautua arjesta ja kerätä voimia joulun hulinaa varten. Matka Kanariansaarille tähän aikaan vuodesta tekee talvesta kaukaisen. Päivien 24 asteen keskilämpötila ja yhdeksän tuntia kestävä auringonpaiste mahdollistaa merestä, hiekasta ja kirkkaasta taivaasta nauttimisen, vaikka talvi onkin jo ovella.

Contenido

Suurten aaltojen kausi, marraskuu, on yksi parhaista kuukausista surffaamiseen. Surffausta voi kokeilla ammattilaisten johdolla ilman omaa lautaa. Saarilla on paljon keskuksia, joissa on hyvä tarjonta kaikenlaisia palveluita tämän lajin ystäville, myös varusteiden ja muun materiaalin vuokrausta. 

 

Contenido

Kanariansaarten miellyttävä ilmasto mahdollistaa miellyttävän kävelyn merenrantaa pitkin ja pulahduksen veteen. Uimaan voi mennä jopa marraskuun lopussa. Lämpimät ilmat houkuttelevat vierailijan tutustumaan valkoisiin, kultaisiin tai mustiin hiekkarantoihin. Matkalaukkuun kannattaa aina pakata uimapuku ja aurinkorasva.

Contenido

Jo yli 30 vuoden ajan marraskuussa Fuerteventuran El Burron rannalle kokoontuu satoja ihmisiä päästämään tuuleen leijansa, jotka täyttävät taivaan iloisin värein. Näille rennoille festivaaleille saapuu ihmisiä kaikkialta Euroopasta.