Kanariansaarten parhaat markkinat

Käsitöitä, ruokaa, antiikkia ja paljon muuta

Aina leuto ja miellyttävä lämpötila ja pitkät aurinkoiset päivät kutsuvat kävelylle ja nauttimaan Kanariansaarten kaduista ja aukioista. Siksi ulkoilmamarkkinat ovat yleisiä koko saaristossa.

Näihin viehättäviin katumarkkinoihin tutustuminen on todellinen ilo. Niistä löytyy kaikkea: kanarialaista käsityötä, saarien makuelämyksillä höystettyjä herkkuja, antiikkia, käsintehtyjä koruja, tyylikkäitä asusteita, lahjoja ja ainutlaatuisia vaatteita ja myös käytettyjä huonekaluja.

Vierailu markkinoilla on myös tapa tutustua Kanarian kulttuuriin, kyliin ja kauniisiin historiallisiin keskuksiin.

Contenido

Pohjoisessa pidetään kahdet tärkeät markkinat: Teguesten maataloustuote- ja käsityömarkkinat, yksi saaren tunnetuimmista ja suosituimmista, jotka ovat avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin klo 8.00 - 14.00, sekä Tacoronten viljelijöiden markkinat, joissa on lähes sata myyntikojuaa. Niiden aukioloaika on sama kuin Teguesten markkinoiden. Molemmat tarjoavat erinomaisen valikoiman kauden hedelmiä ja vihanneksia, luomutuotteita, paikallisten viinitilojen viinejä, Kanarian juustoja, kakkuja, perinteisiä leivonnaisia, hunajaa, kukkia, kasveja ja paikallisia käsitöitä. Kaikki tuoreena ja suoraan maasta kuluttajalle.

Contenido

Etelässä järjestetään yhdet Kanariansaarten suurimmista, joista on tullut myös merkittävä turistikohde, koska ne järjestetään rannan vieressä. Kyseessä ovat Los Cristianosin markkinat. Joka sunnuntai klo 9.00 - 15.00 alueelle vaeltaa satoja ihmisiä, jotka haluavat viettää ainutlaatuisen päivän hypistelemällä käsintehtyjä tuotteita, tekemällä löytöjä, jäljittämällä jäljitelmiä ja ihailemalla kasveja eloisassa ja juhlan tuntuisessa ilmapiirissä.

Contenido

Terorin markkinat ovat Kanariansaarten vanhimmat. Markkinoiden kaksivuosisatainen historia tekee niistä pakollisen nähtävyyden Gran Canarialla. Ne järjetestään kaupungin historiallisessa keskustassa, minkä ansiosta vierailu markkinoilla on matka historiaan ja siirtyminen toiseen aikakauteen. Näiltä markkinoilta, jotka pidetään sunnuntaisin klo 9.00-15.00, löytyy kaikenlaisia ​​käsintehtyjä tuotteita, leivonnaisia, tyypillisiä pukuja, uskonnollisia esineitä, erityisesti Gran Canarian suojeluspyhimyksen Virgen del Pinon neitsyeen liittyviä, tai jopa kuuluisaa chorizo ​​de Teroria, arvostettua paikallista herkkua.

Contenido

Veguetan tori Las Palmas de Gran Canarian historiallisessa keskustassa on toinen tärkeä vierailukohde. Käveleminen tämän viehättävän siirtomaa-ajan taloja käsittävän kaupunginosan läpi Plaza del Pilar Nuevo -aukiolla järjestettäville markkinoille on täydellinen ohjelmanumero sunnuntaiaamulle. Käsitöiden, hedelmien, kukkien ja kasvien tai perinteisten pukujen ja keramiikan hankinnan lisäksi klo 10.00 - 14.00 voi nauttia kansanperinteisistä esityksistä ja lasten ohjelmasta. Näiltä monipuolisilta ja ainutlaatuisilta markkinoilta löytyy vähän kaikkea.

Contenido

Yksi Fuerteventuran suosituimmista markkinoista ovat perinteiset La Olivan Mercado de las Tradiciones. Näillä tiistaisin ja perjantaisin klo 10.00 - 14.00 järjestettävillä markkinoilla on alueelle tyypillisiä tuotteita, kuten virkkuutöitä, käsityötä, mojo -kastikkeita, kotitekoisia hilloja ja jopa öljyvärimaalauksia ja ainutlaatuisia kollaasitaideteoksia. 

Contenido

La Palman saarella järjestetään Los Llanos de Argual -markkinat sunnuntaisin klo 9.00 - 14.00 Plaza de Sotomayorilla, banaanipuiden ja komeiden kartanoiden ympäröimänä. 

Contenido

Jos etsii omaperäisiä lahjoja ja La Palman aidoimpia makuja, kannattaa käydä Villa de Mazo -markkinoilla. Ne järjestetään lauantaisin klo 9.00 - 16.00 ja sunnuntaisin klo 9.00 - 13.00. Markkinoilla myydään käsintehtyjä koruja, perinteistä keramiikkaa ja La Palman sikareita parhaaseen hintaan. Lyhyen tauon pitäminen maistellen kuuluisaa guarapo de cañaa (sokeriruokomehua) on nautinto jopa vaativimmille herkkusuille.

Contenido

Markkinat Puntagordassa, joka sijaitsee La Palman saaren pohjoisosassa, ovat kuuluisat luomuviljelytuotteistaan. Lauantaisin klo 15.00 - 19.00 ja sunnuntaisin klo 11.00 - 15.00 voi näiltä markkinoilta ostaa kaikenlaisia ​​elintarvikkeita suoraan viljelijältä: hunajaa, viiniä, leipää, leivonnaisia, juustoa, kakkuja, mojo kastikkeita...luonnonkauniissa paikassa. Luonnon ympäröimä virkistysalue on täydellinen paikka viettää päivä perheen kanssa.

Contenido

Monien mielestä Lanzaroten pohjoisosan kuuluisat Teguisen markkinat, jotka järjestetään sunnuntaisin klo 9.00 - 14.00 Conejeran kaupungin historiallisessa keskustassa, ovat yhdet Kanariansaarten parhaista.

Contenido

Niitä on järjestetty lähes kuuden vuosisadan ajan ja niillä on yli 400 myyntikojua. Markkinoiden tunnelma baarien ja tavernoiden makuelämysten ja elävän musiikin ansiosta tekevät tapahtumasta ainutlaatuisen ja kokemisen arvoisen. Täällä on vähän kaikkea: käsitöitä, keramiikkaa, vaatteita, paikallisia viinejä, Kanarian juustoja, nahkatavaroita ja matkamuistoja.

Contenido

Valle Gran Rey markkinat ovat yksi parhaista paikoista ostaa "vintage" esineitä, käsintehtyjä koruja ja kiinnostavia eriskummallisia käytettyjä esineitä. Sunnuntaisin klo 9.00 - 15.00 Valle Gran Reyn linja-autoaseman vieressä La Gomeran saarella, nailtä pieniltä markkinoilta löytää käytettyjä levyjä, elokuvia, kirjoja ja lehtiä sekä vaatteita, asusteita, luonnonkiviä tai maalauksia. Pakollinen vierailukohde "vintage"-esineiden ystäville

Contenido

Fronteran markkinoilla on El Hierron saarelle ominainen viehätys. El Golfon laakson vehreiden rinteiden ympäröimät markkinat ovat täydellinen paikka nauttia saaren laadukkaista tuotteista tai löytää tyypillisiä El Hierron käsitöitä, kuten katajapuusta valmistettuja esineitä, koreja, sekä leivonnaisia ​​ja vaatteita. Markkinat järjestetään sunnuntaisin klo 8.00 - 14.00. Tarjolla on myös elävää musiikkia, esityksiä sekä hedelmä- ja vihannespajoja. Jokaisen kuukauden toisena lauantaina samassa paikassa järjestetään paikalliset käytetyn tavaran markkinat.