Kanariansaarten polut

Patikoi saariston loputtomia reittejä

Kanariansaarten pinnanmuodostuksella on suuri geologinen arvo. Luonnossa ja tuliperäisissä maisemissa käveleminen tarjoaa rauhaa ja vertaansa vailla olevan vapauden ja hyvinvoinnin tunteen. Jokaisella reitillä törmää paikkoihin, jotka näyttävät koskemattomilta ja joissa voi nauttia äärimmäisestä hiljaisuudesta.

Contenido

Kanariansaarten polkuja kävelemällä kohtaa vastakohtia tulvivan ympäristön. Viidakkomaisista metsistä mutkaisiin hienosta hiekasta muodostuneihin dyyneihin tai jyrkkiin vulkaanisiin kallioihin. Kaikki on mahdollista tässä saaristossa.

Contenido

Useat Kanariansaarten polut sijaitsevat kansallispuistoissa ja Unescon maailman luontoperintökohteiksi julistamilla alueilla. Upeita geologisia monumentteja, kalliomuodostelmia ja muinaisia ​​metsiä, jotka ovat todellisia biologisen monimuotoisuuden aarteita. 

Contenido

Laurisilva, tertiaariajalle tyypillinen kasvillisuus, on ehkä yksi luonnon arvokkaimmista menneisyyden jäänteistä. Sen säilyminen miljoonien vuosien ajan on ollut mahdollista alueen hennon vaakasuoran sateen ansiosta, joka on ominaista kosteille alueille, kuten Garajonaylle. Lisäksi Kanariansaarten lempeät lämpötilat ovat mahdollistaneet tämän upean menneen ajan kasvillisuuden säilymisen. Alue on yhdessä Teneriffan Anaga-vuorten läheisyydessä sijaitsevan metsän kanssa yksi harvoista paikoista maailmassa, joissa voi vielä nähdä näitä lajeja. Biosfäärialuetta ja maaseutupuistoa vartioivat jyrkät vuoristot ja syvät rotkot, joita hallitsee taianomainen laakeripuumetsä. Alue on yhtä lumoava kuin sen asukkaat.

Contenido

Kanariansaarten maantieteelliset erityispiirteet tarjoavat ainutlaatuinen mahdollisuuden tutustua hyvin erilaisiin ympäristöihin ja maastoihin ilman suuria välimatkoja: rotkoja, metsiä, tulivuoria...Erikoinen alue, josta löytyy paljon merkittyjä erilaisia korkeuseroja sisältäviä reittejä lähietäisyydeltä. Muutamia kilometrejä patikoitua voi pysähtyä ihailemaan korkealta avautuvia upeita näkymiä. 

Contenido

Saaret reitit ovat ammattilaisten suunnittelemia, merkittyjä ja hyväksyttyjä, joten ne ovat turvallisia ja sopivat kaiken tasoisille vaeltajille. 

Contenido

Reitit vievät arvokkaille luontokohteille, jolloin voi nähdä ne aivan uudessa valossa. Polut ovat lyhyitä ja tarkoitettu niille, jotka haluavat nauttia kaikessa rauhassa alueen maisemista.

 

Contenido

Vaikkakaan ei haastavia, polut ovat pidempiä, niillä on hieman korkeuseroja ja ne tarjoavat paremman kuvan saaren monimuotoisuudesta. 

Contenido

Pisimmät ja vaikeimmat reitit halkovat erilaisia maisemia, ja poluilla on paljon korkeuseroja. Näin voi yhdellä ainoalla retkellä nähdä hyvin monenlaisia maisemia.