Perheloma

Lasten kanssa Kanariansaarilla

Kanariansaaret ovat paras kohde viettää erilainen ja hauska loma perheen kanssa. Saaristossa on kaikki, mitä perheen pienimpien hauskanpitoon tarvitsee: vesipuistoja, teemapuistoja, ulkoilua, lapsille täydellisiä ja mukavia rantoja sekä mahdollisuus kokea unohtumattomia elämyksiä ja seikkailuja.

Contenido

Kanariansaarilla on uskomaton määrä kaikenlaisia ​​vesi- ja teemapuistoja, jotka ovat täynnä hauskaa tekemistä sekä lapsille että aikuisille. 

Contenido

Vaikka päivä missä tahansa saarten vesipuistossa on taatusti hauska, vierailu Siam Parkissa, joka on Euroopan suurin ja yksi maailman parhaista vesipuistosta, on unohtumaton kokemus, jota ei voi jättää väliin, jos matkustaa Teneriffalle lasten kanssa. 

Costa Adejen Aqualandissa (Teneriffa) voi nauttia uskomattomista uima-altaista ja liukumäistä sekä nähdä delfiiniesitys, jota Kansainvälinen merieläinkouluttajien liitto (IMATA) pitää maailman parhaana. Lanzaroten suurin vesipuisto Aquapark Costa Teguise tarjoaa paintballia lapsille ja aikuisille, erilaisia ​​leirejä ja leikkipaikkoja jne.

Contenido

Kanariansaarilla on myös eläintarhoja ja akvaarioita, joissa lapset voivat tutustua kaikenlaisiin eksoottisiin eläimiin lähietäisyydeltä. 

Loro Parque (Teneriffa) on näistä suosituin. Siellä voi kokea Kanariansaarille ainutlaatuisen miekkavalasesityksen, tutustua maailman suurimpaan papukaijakokoelmaan ja ihastuttavaan "pingviiniyhteiskuntaan", joka vastaa täydellisesti näiden merilintujen luonnollista elinympäristöä. Poema del Mar -akvaarion (Gran Canaria) Deep Sea -näyttely, jossa on maailman suurin lasi-ikkuna, vie vierailijan syvälle mereen. Palmitos Parkissa (Gran Canaria) perheen pienimmät voivat ihastua kasvitieteelliseen puutarhaan, jossa on Kanariansaarten suurin orkideakokoelma sekä eläintarha. Oasis Wildlifessa (Fuerteventura) eletään jatkuvaa seikkailua norsujen, krokotiilien, kauniiden kirahvien ja merileijonien keskuudessa.

Contenido

Päivän viettäminen rannalla perheen kanssa tekee jokaisen lapsen onnelliseksi. Taukoamatonta leikkiä, valtavien hiekkalinnojen rakentamista, aalloissa hyppelyä, veteen sukeltamista yhä uudelleen ja uudelleen, sekä hyvästä mehusta tai virkistävästä jäätelöstä nauttimista palmun varjossa. 

Kanariansaarten rannat sopivat erinomaisesti perheen kanssa lomailuun, sillä useimmilla niistä löytyvät kaikenlaiset palvelut ja rantavahdit, jotka takaavat uimareiden turvallisuuden kaikkina aikoina.