Puistoja hauskanpitoon

Hauskanpito Kanariansaarilla

Kaikkialla vallitsevan leppoisan ja rennon ilmapiirin lisäksi Kanariansaarilla voi taatusti pitää hauskaa. Hyvä esimerkki tästä ovat lukuisat erilaiset ja hämmästyttävät puistot.

Contenido

Vesipuistot, joissa vesilaitteiden ystävät voivat vilvoitella uskomattomissa uima-altaissa tai liukua jättimäisistä liukumäistä. Kasvitieteelliset puutarhat, joissa luonnon ystävät voivat ihailla uskomatonta kotoperäistä kasvistoa ja eläimistöä. Maailman huippua olevat eläinpuistot ja teemapuistot, joissa voi tuntea adrenaliinin purkauksen...Ainutlaatuisia ja tiivistunnelmaisia kokemuksia, jota takaavat hauskan loman.

 

Contenido

Saariston vuotuinen 24 asteen keskilämpötila tekee uimisesta Kanariansaarten vesissä aina houkuttelevaa. Aqualand Costa Adeje Teneriffalla, Aqua Park Lanzarotella, Aqua Water Park Fuerteventuralla ja tietysti Siam Park, Euroopan suurin ja maailman parhaana pidetty vesipuisto, sisältävät lukuisia laitteita ja huvituksia: kaikenikäisille sopivia uima-altaita, huimaavia vesiliukumäkiä, joissa hauskuus nousee aivan uudelle tasolle. 

 

Contenido

Muunkinlaisten elämysten ystävät ovat onnekkaita, sillä saarilla on paljon tarjontaa erilaisista jännittävistä aktiviteeteista, kuten köysiradalla ajaminen, köysisilloilla käveleminen tai horisontin ihaileminen maailmanpyörän huipulta. Tekemistä löytyy kaikenikäisille. Kanarian saarten teemapuistoissa suuret tunteet ovat taattuja. Ne sijaitsevat keskellä kaupunkia, kuten Holiday World tai luonnon keskellä, kuten Euroopan suurin kaktuspuisto Cactualdea Park, molemmat Gran Canarialla. 

Contenido

Niille, jotka haluavat olla yhteydessä luontoon ja eläimiin, on monia puistoja ympäri saaria. Upeita paikkoja, joissa voi tutustua yksityiskohtaisesti kotoperäiseen eläimistöön ja kasvistoon, kuten Teneriffan Loro Parque, Euroopan paras eläintarha ja yksi maailman parhaista, tai Oasis Wildlife Fuerteventuralla. Puistojen joukkoon liitettiin pari vuotta sitten Gran Canarialla sijaitseva Poema del Mar -akvaario, yksi Euroopan vaikuttavimmista akvaarioista ja joka on saanut inspiraationsa kanarialaisen taiteilijan Néstor Martín-Fernández de la Torren töistä.

 

Contenido

Parasta luonnontaidetta tarjoavat Kanariansaarilla sijaitsevien neljän kansallispuiston, seitsemän biosfäärialueen ja kolmen merensuojelualueen maisemat. Kanariansaaret ovat täynnä äärimmäisen kauniita paikkoja, kuten vulkaaniset ympäristöt, jotka näyttävät kuin olevan toiselta planeetalta tai hiekkarannat ja poukamat, jotka koristavat saarten rannikkoa. Kanariansaarilla ei totisesti ole pula vaikuttavista luonnonympäristöistä täynnä kontrasteja.